Szállások

A 4 napos hosszú hétvége tökéletes alkalom, hogy méltón zárd a szezont, ráadásul az enyhítéseknek köszönhetően a hangulat is garantált lesz.  Azonban ha ott akarsz lenni, igyekezz, mert a szállások terén lassan ki lehet tenni a MEGTELT táblát a környékre. 
Azt tudni kell, hogy ilyenkor sokan az utolsó hetekben mondják vissza utazásukat. Érdemes érdeklődni az Alpesi Clubban, de nézd meg a helyi turisztikai portált, a Booking és az AirBnB ajánlatait.
 
Kimelet szállásfoglaló partnerünk az Alpesi Club. Itt (Budapest, Krisztina krt 3., Tel.: 06 1 356 3701)  személyesen vagy emailen (szallasok@alpesiclub.hu) tudtok bővebb információt kapni !
Itt síoktatás, lécbérlés és gyerekeknek csoportos síelés is elérhető.
 
A Muraui Dockyard Havas Szezonzáró valójában nem Murauban, hanem a Murau városától 8km-re fekvő Kreischberg hegyen, síterepen van.

Ajánlott útvonal Budapestről:
Budapest – Győr- Sopron – Wiener Neustadt – Semmering - Leoben – Judenburg – Scheifling - Murau – St. Gerogen ob Murau (azaz Kreiscgberg) – kb 460 km
 
Ha pályához közeli szállást keresel, akkor St.Georgen ob Murau vagy St. Lorenzen ob Murau településeknél keresgélj, de Murauban, Kaindorfban és számos közeli helyen is találsz igényes, szép szállásokat. A 4*-os szállodától az apartmanfalun át a családi panzióig vagy ifjúsági szállóig rengeteg szállástípus van, azonban a helyek a márciusi szezonzáróra és a hosszú hétvégére való tekintettel gyorsan telnek.

©Dockyard Havas Szezonzáró 2024. Minden jog fenntartva.